Dita von Teese älskar sensuella underkläder

Den svarthåriga skönheten som är en av världens mest berömda burleskartister har givetvis uppträtt i massor av olika retro-inspirerade underkläder men hennes intresse för stiliga och sensuella underkläder började mycket tidigare än så.

-Jag jobbade i en underklädesaffär redan som 15-åring och har alltid fascinerats av de små kvinnliga hemligheterna, berättar Dita i en intervju med tidningen Burlesque Bible. Det handlar mindre om att förföra män och mer om att unna dig något vackert, något bara för dig.

-Jag älskar hur underkläder formar kroppen, linjerna och konturerna från höfthållare och nylonstrumpor, och hur delar av huden sensuellt visas genom de tunnare delarna.

Trots att Dita är känd för sina lyxiga, exklusiva och sensuella utstyrslar på scen så har hon ett kort svar på vad hon inte kan leva utan.
– Rött läppstift. Med lite puder, rött läppstift och ett par solglasögon är jag klar – och det tar bara någon minut att fixa.