En äkta bröstficka

Visst har man varit ute och klubbat en kväll och blivit frustrerad över var man ska göra av nycklarna, kontokortet, mobilen eller pengarna? Lämnar du över småsakerna till din kille eller har du en väska som du hela tiden måste hålla ögonen på?

“Vi ville göra något som var säkert och tryggt för kvinnor som går ut på klubb” säger Kyle Bartlow

Tillsammans med studiekamraten Mariah Gentry har Kyle skapat JoeyBra som har fickor på sidan av BHn. Fickan är stor nog att rymma nycklar, ID-kort, mobil eller andra småsaker utan att dessa syns eller att det blir obekvämt.

“Den är helt unik, sexig och vi har patentsökt designen” berättar Mariah

BHn finns ännu inte till försäljning men har fått mycket publicitet i USA. Du kan förbeställa på JoeyBra.com eller stödja projektet på Kickstarter.com.

Duon har redan börjat planera en sport-BH och en modell med vattentät ficka – för simbassängen och stranden.