Victoria kommer lagom till OS

Amerikanska Victoria’s Secret har blivit en ikon för sexiga underkläder och alla europeiska kvinnor på besök i USA tar tillfället i akt att shoppa lite i någon av deras affärer för Victoria’s Secret har varit en amerikansk företeelse, eller i alla fall en nordamerikansk företeelse.

Foto: Google Street View

Foto: Google Street View

Men det kommer nu att ändra sig. Lagom till invigningen av olympiska spelen planerar dom att öppna sin första butik i Europa, på prestigefulla Bond Street i centrala London. Enligt ryktet öppnar affären två dagar innan OS. En andra butik öppnar dagen efter i köpcentret Westfield.

Så nu behöver du inte åka till USA för att få tag på Victorias underkläder men å andra sidan blir dom mer ett vardags plagg på den här sidan Atlanten, lättare att få tag på = mindre exklusiva.