Underkläderna under kläderna

Visst är bomulls­trosorna mjuka och bekväma på vardagen och visst är det kul med string och spetsar för lite extra spänning, men borde det inte finnas en vettig kombination?

Underklädesmarknaden i Sverige är stor men begränsad. Svenska kvinnor behöver se att det finns annat än Sloggi, Lindex och H&M. Det lustiga är att det trots allt inte är långt borta men så utom räckhåll. Frågan är om det beror på bristande tillgång eller bristande efterfrågan?

Ofta så presenteras snygga underkläder i en sexig förpackning, som något som syns när man tar av sig, men det är faktiskt mer än så. Stella McCartney säger tex att underkläderna lägger grunden för att kläderna ska falla snyggt och visst  bär du upp kläder snyggare om du vet att du är snygg hela vägen in till bara skinnet.

I Frankrike är finns t.ex märket Simone Perele som kombinerar det läckert sensuella med det vardagligt praktiska, underkläder för hela dygnet. I videon där dom presenterar sin höst-vinter-kollektion så fokuserar dom också mer på att klä på sig än att klä av sig. Visst är det fortfarande sensuellt snyggt men det handlar också om att du underifrån kan bygga upp skönhet, självkänsla och sexighet som gör att dina kläder passar bättre.

Varför finns inte ett märke som detta i Sverige?