Dags för män i lingerie och spetsar?

new-hp-heroSka det bara vara kvinnors rätt att ha spetsar och skira underkläder? Nej, det tycker inte australiensiska företaget Homme Mystery som nu laserat “mangerie”. En serie med kalsonger, eller kanske snarare trosor, toppar, bodys och behå för män.

Mäns underkläder har varit de samma i många år. Samma stil, samma mönster, samma material. Vi vill göra något annorlunda och vill använda satäng och spetsar. Det ska vara kul!
säger man på Homme Mystery

Kommentarerna kring de nyskapande underkläderna för män har givetvis inte väntat på sig. Det finns många kritiska röster som tycker detta är såväl fjolligt som bara ett pr-trick. Homme Mystery hävdar dock att man sakta men säkert ska bearbeta marknaden och hoppas att spetsar för män ska bli allmänt accepterat.