Triumph lägger ner sin designtävling

Foto:TriumphSedan 2008 har underklädesjätten Triumph anordnat en årlig tävling för designstudenter kallad Triumph Inspiration Awards (TIA). Efter flera spännande är har man beslutat göra paus i tävlingen.

Vi behöver en kreativ paus

Tävlingen har lockat studenter från hela världen som fått kvala in till en internationell gala med prispengar, jobberbjudanden och möjlighet att få sina underkläder sålda hos Triumph-butiker i hela världen.

“Efter fem lyckosamma år som den ledande designtävlingen inom underkläder måste vi nu ta en kreativ paus för att fortsätta vara relevanta i framtiden” meddelar Triumph på sin Facebook-sida. När, eller ens om, TIA kommer tillbaka säger man inget om.

Nu pågår arbetet att kommersialisera förra årets vinnare, Sian Whitefoot från England.