Utmanande kampanj mitt i het debatt

Brittiska underklädesmärket Lascivious hade nog inga politiska avsikter med sin senaste kampanj, som visar märkets höst- och vinterkollektion, men kampanjen landade mitt i premiärminister David Camerons utspel att internet måste rensas och begränsas.

Kollektionen och kampanjen är utmanande och sexig och klampar rätt in Camerons avsikter att låta britterna endast få del av “vuxet innehåll” om de meddelar sin operatör att man vill kunna se pornografi och erotik.

Å andra sidan är många av kampanjens bilder öppet lesbiska och detta skulle kunna ses positivt av premiärministern som i veckan sagt att Storbritannien är “Europas bästa land att vara gay i” och gärna vill marknadsföra landet som öppet och modernt i sin inställning till homo-äktenskap.

Lascivious kollektion marknadsförs med svart-vita bilder föreställande utmanande situationer som: lesbiska par, bondage- och fetisch-lekar, gruppsex, och sex på allmänna platser.
Höstens kollektion innehåller även kalsonger med det utmanande namnet “Blow me” (slang för “Sug av mig” eller “Dra åt helvete”).

Oavsett politiken så är plaggen sexigt snygga och kampanjen utmanande erotisk.