Tävla med din spegelbild

I Björn Borgs butik på Sergelgatan 12 i Stockholm har man installerat en spegel som skickar bilder direkt till internet.

– Installationen möjliggör en roligare shoppingupplevelse där du enkelt kan dela och interagera med dina vänner inför jul, säger Lina Söderqvist, Marknadsdirektör på Björn Borg.

Även i butiken i Amsterdam har de byggt ett provrum med den magiska spegeln som har en kamera som besökaren kan låta ta en serie bilder. Spegeln förvandlas till en skärm där besökarna kan se sina bilder i en kort animation och efter godkännande laddas det upp på internet.

Alla bilder från provrummen laddas upp på kampanjsajten http://peep.bjornborg.com. Här kan besökare dela på Facebook och rösta på de bästa bilderna. Vinnaren (med flest röster) får en julsäck full med underkläder från Björn Borgs senaste kollektion. Tävlingen pågår fram till juldagen.