Amningsbehå i funktionsmaterial

En ny amningsbehå från Swegmark of Sweden är tillverkad i materialet Thermo Cool som hjälper till att hålla en jämn temperatur och effektivt transporterar bort fukt från exempelvis mjölkläckage.

– Vi tycker att det är viktigt att en amningsbehå är torr och kan värma vid behov. Inte bara för att det kan minska risken för mjölkstockning, utan för att man också känner sig fräschare, säger Christina Holmqvist, vd för Swegmark of Sweden.

Nya behån Shadow är sydd i funktionsmaterialet Thermo Cool, har mjuka bågar och knäppet i ryggen är justerbart i fyra steg vilket gör det lättare att anpassa storleken allt eftersom bysten och kroppen förändras. Den är dessutom ökotex-certifierad vilket innebär att den inte innehåller några allergiframkallande ämnen eller ämnen som kan vara farliga för hud, hälsa eller miljö.

Shadow kostar runt 400 kronor och finns i handeln från augusti 2014.