Britney Spears gör underkläder åt Change

Britney Spears har visat sig lättklädd på scen och bild mer än en gång, men nu gör hon det för att visa upp sin egen underklädeskollektion “Intimate Britney Spears”.

Förra veckan la hon ut den här bilden på Instagram och skrev ‘Coming very soon… The Intimate Collection, by yours truly. Just a peek at what’s to come. xo’
Kollektionen tas fram för Change of Scandinavia med butiker över hela Sverige och kommer presenteras på en tillställning i London den 23 september för att sedan finnas till försäljning den 23 oktober.

– Det är jättespännande att få bygga upp ett globalt underklädesmärke tillsammans med Britney som erbjuder prisvärd lyx åt alla kvinnor, säger Claes Walther Jensen vd och grundare till Change of Scandinavia. Med vår kunskap om kvalitet och storlekar och Britneys vision för kollektionen är jag säker på att här finns något för alla att älska.

För några dagar sedan la Spears och ut ett kort videoklipp från fotograferingen på Instagram.

– Min vision för kollektionen är att skapa plagg som är sexiga, lyxiga och bekväma på samma gång, kommenterar for Britney Spears.

Kollektionen kommer bestå av lingerieset, vintage-inspirerade bustiers och silkiga kimonos men även av stickade toppar, shorts och mjukisbyxor.