Persikor i trosor blir storsäljare

En grönsakshandlare i Kina kom på den smått briljanta (ja så är det faktiskt) idén att låta designa och sy upp små sensuella trosor till sina persikor. Detta rapporterar People’s Daily China med fler nyhetsbyråer.

Jag såg en likhet mellan rumpor och persikor

Handlaren Yao Yuan såg en likhet mellan sina persikor och den kvinnliga bakdelen. Så inför den kinesiska motsvarigheten till alla-hjärtans-dag, Qixi festivalen, lät han klä sina frukter i specialsydda trosor. Trots att nio persikor kostar uppemot 330 kronor så har försäljningen rusat i höjden.

– Detta är något jag inte sett tidigare och tänkte varför inte, förklarar Yao Yuan för People’s Daily China. Yao har nu sökt patent på sin idé.

Frukt är en vanlig gåva inför Qixi festivalen och dessa exklusiva frukter har sålt så bra att efterfrågan inte kunnat mötas.