Vad ska du ha på stranden? – nästa sommar

Du kanske just nu funderar på vad du ska ha på stranden i morgon, men vill du vara rätt och tidigt ute till nästa sommar ska du fundera på badkläder med olika urklipp, detaljer i spets och färglada tryck – och sporty-chic kommer definitivt att vara rätt.

Tidigare i juli var det dags för den årliga branschmässan Mode City i Lyon, Frankrike. Tyngdpunkten på visningarna ligger traditionellt på nästa säsongs badmode men här finns givetvis också underkläder.

I år fanns också avdelningen Sportiv, där visades träningskläder för allt från yoga till löpning. Vi tränar allt mer och vi vill göra det med stil. Träningsplaggen blir skönare, smidigare och i samarbete med textilutvecklarna kommer allt bättre och mer anpassade material – träningskläder som gör att vi kan prestera bättre.

SPACE_ODDITY_YVETTE-4110THE_SELECTION_LASCIVIOUS-5447THE_SELECTION_LULI_FAMA-5708THE_SELECTION_SAND_BLUE-5390THE_SELECTION_TRIYA-5474
THE_SELECTION_WATERCULT-5528

Foto: Mode City 2016 © Angels’Sea Studio – Mallet – Rustuel