Med string från orienten

Årets stora händelse för alla i underklädes­branschen är här. Det är mässan Salon International de la Lingerie i Paris som för 53:e gången slår upp sina portar.

Vid en första anblick är mässan mindre än tidigare år,  utställarna är både färre och har mindre montrar. Men det är fortfarande påkostat och den plats där de flesta i branschen samlas för att titta på höstens nyheter.

Förutom bodyns återkomst, som vi skrivit om tidigare så är den tydligaste trenden är att de höga midjor vi sett de senaste fem åren i princip är som bortblåsta och att stringtrosan är tillbaka på bred front.

Eftersom mässan är stor och heltäckande hittar vi allt från bekväma myskläder till vågade underkläder i lack och läder. Men generellt så är höstens kollektioner lyxiga, med mer färg än tidigare och med mönster inspirerade av orienten.

Shapewear som varit stort de senaste åren lyser nu med sin frånvaro,både bland utställare och på visningarna.

Gallery with ID 2 doesn't exist.