Årets SIL i bilder

Årets begivenhet i underklädesbranschen, Salon International de la Lingerie, eller SIL är över och vi ska summera. Vi gör det enklast i bilder men också med några ord.

Jag har varit på den här mässan över tio gånger och i år kändes den mer välbesökt än på flera år, det fanns ett “buzz” i gångarna och det kändes som att branschen anar en viss optimism. Men flera berättar fortfarande om att det är tufft i branschen och jag ser också att många utställare som varit med tidigare inte finns på plats i år.

Redan förra året berättade vi om att bodyn var tillbaka och den finns kvar även de kommande säsongerna – massor av bodys både på visningarna och i montrarna. Även den höga midjan på trosorna är tillbaka och en hel del starka färger. Dock lyser de orientaliska mönstren med sin frånvaro (de var tydliga förra året) och även trenden med fusionen mellan underkläder och träningskläder är som bortblåst.

Njut av bilderna och låt dig inspireras till höstens inköp.