CL – Designer of the year 2019

I år utsågs underklädestillverkaren CL Group till “Designer of the year” på branschmässan Salon International de la Lingerie.

Med rötter som går tillbaka till 1876 är Chantelle Group idag en etablerad gigant i branschen. De senaste åren har man ägnat mycket tid till att samla ihop sina olika märken och bland annat skapat en gemensam designstudio. I gruppen ingår givetvis märket Chantelle, men också, Passionata, Chantal Thomass och danska Femilet.

– Vi vill försvara en mer autentisk, djärvare vision som är kreativ och kan spegla komplexiteten och djupet hos individen, säger Renaud Cambuzat,
Design och Visual Director på Chantelle Lingerie i ett pressmeddelande.

In en intervju med Eurovet får han frågan om vilka trender vi kan vänta oss inför nästa höst och vinter:

– Modernitet, kontraster, kreativitet, komfort och en nytolkning av sensuell förförelse. Det här är första gången vi har haft möjlighet att arbete med en kollektion som sträcker sig över alla våra märken.