Får nytt förtroende som prostituerad

jennifer-love-hewitt by alacoolc, on FlickrJennifer Love Hewitt fick förra året sin första Golden Globe nominering för sin roll i TV-filmen The client list. Historien, som baseras på en verklig händelse, handlar om en kvinna som efter att hennes man blivit sjuk och inte kan jobba längre tar jobb som prostituerad för att försörja familjen.
Nu har man beslutat göra en TV-serie om 10 avsnitt baserad på filmen som börjar spelas in i början av nästa år.

Den här helgen är det Thanksgiving i USA och de flesta är hemma hos sina familjer och äter stora middagar, men inte Jennifer som satsar på diet och träning.
– Jag kommer synas mycket i underkläder, säger hon till People. Så jag kommer inte äta mycket i helgen. Medan min familj njuter mat så ska jag träna pilates. Det blir kul för mig, skrattar hon ironiskt.

TV-filmen The client list kan just nu ses på TV1000.