Klä av modellerna med ögonen

Nog är det många som under åren studerat katalogernas modeller lite extra och undrat hur dom ser ut under. Nu behöver du inte fundera längre.
Amerikanska klädfirman Moosejaw har arbetat fram ett koncept som visar vad modellerna har under.

För att det ska fungera behöver du Moosejaws senaste katalog (du kan bläddra i den online på http://www.moosejawcatalogs.com) och deras röntgen-app som finns till iPhone och Android. Sedan är det bara att bläddra upp sidan du är intresserad av och se vad modellen bär under genom den smått fantastiska appen i mobilen. Det här är mycket bättre än de röntgen-glasögon som såldes på Hobbex när jag var liten.

Men konceptet har intressantare möjligheter än så. Moosejaw har skapat en ny dimension till sin katalog. En möjlighet att på ett roligt, om än inte speciellt praktiskt, sätt att se på ännu fler kläder ur deras sortiment. Det ska bli spännande att se hur detta utvecklas vidare.