Rihanna gör underkläder åt Armani

Rihanna har inte gjort sig känd som någon diskret kvinna när det gäller sina framträdanden och musikvideos. Nu senast har hennes video för låten We found love blivit förbjuden i Frankrike pga sitt utmanande och destruktiva innehåll.

Hon har sedan tidigare gjort en kollektion till Armani Jeans där hon själv spelade med i reklamfilmen. Och nu ska hennes nästa kollektion även innehålla underkläder. Det blir spännande att se vad superstjärnan kommer fram med.

Hon verkar dock inte speciellt påverkad av alla reaktioner runt hennes person och hennes egna liv verkar vara lite torftigt.

– Jag lägger mycket på mitt arbete – nästan all min tid. Det påverkat definitivt mitt privatliv. Mitt privatliv är faktiskt ganska obefintligt, vilket inte är bra i längden. Inte för mig och inte för henne, sa Rihanna och pekade ner mellan sina ben i ett samtal med Ellen Degeneres tidigare i veckan.
Låt oss hoppas några nya snygga underkläder kan fixa det, eller hur?