Vår hetaste jul någonsin?

Photo by Calotype46 on Flickr

Vi kanske får kallare väder men kvinnor klär sig allt hetare under och vad vi kan se nu är att den här julen blir den sexigaste någonsin.

Försäljningen av sensuella underkläder ökade 73% senaste året och engelska butikskedjan Peacock säger sig nu sälja över 3000 plagg per vecka.

-Kvinnor har definitivt blivit mer medvetna i sina underklädesköp och tänker mer på mode, kvalitet och lite extra krydda i livet, säger Paecocks marknadschef Lisa Bond i en intervju med FemaleFirst.co.uk.

Det som säljer bäst är korsetter, spets linnen, höfthållare och set med leopardtryck.

Att underkläder säljer mer i tider av ekonomisk osäkerhet är inte alls konstigt. Par går inte ut lika mycket utan stannar mer inne och spar på sina utgifter. Då behöver man lite extra underhållning och lite spänning vilket ofta tar sig uttryck i nya sensuella underkläder.