Fin för sig själv

Att män och kvinnor har olika syn på saker och ting är knappast någon nyhet och det gäller även underkläder. Det visar en nyligen publicerad studie utförd i Frankrike.
96% av de franska kvinnorna köper underkläder för sig själva inte för att visa upp eller för att vara sexiga. Endast 42% bär underkläder för att vara förföriska. Detta står i stor kontrast till att hela 88% av männen tycker underkläder är en viktig del av romantiken och att det är både feminint och sexigt.
Franska kvinnor (77%) hävdar att de snarare använder vanliga kläder för att känna sig sexiga och feminina.

Vi gjorde en snabb rundfrågning i vår närhet och mycket tyder på att detta stämmer även i Sverige. Framförallt att kvinnor köper underkläder, smink och smycken för sig själva och inte i första hand för att visa upp. Man vill unna sig något fint och göra sig fin för sig själv.