Stripstunt på Parismuseum

På fina och anrika Musei D’Orsay i Paris kunde förvånade och förundrade besökare plötsligt se tre unga kvinnor klä av sig och visa sig i sina färgglada underläder.

Det hela var ett reklamstunt för underklädesmärket Etam och filmades för att på det sättet skapa en viral kampanj. Redan tidigare i vinter har parisborna kunnat se avklädda tjejer åka skridskor på banan under Eiffeltornet och se kvinnor gå halvnakna genom säkerhetskontrollen på flygplatsen..

På videon ser man först de tre kvinnorna i kappor som de sedan slänger av sig inför de förvånade museibesökarna. De tre går sedan glada, fnissande och skrattande genom museet och möts av storögda män och kvinnor.

Museiledningen är dock inte alls roade av stuntet utan har diskuterat att anmäla händelsen rapporterar New York Daily News.