Jag kan strippa tills jag fyller 70

Foto Vanessa Naylon (CC)
Foto av Vanessa Naylon (CC)

Även om Dita von Teese, 39, mest är känd som burleskartist har hon i flera år börjat arbeta för en tid efter scenen.

Hon har sin parfym, flera böcker och sitt nya underklädesmärke Von Follies och makeup.

Dita berättar för amerikanska Advocate.com att hon ändrat sin syn på ålder ju längre hon levt,

“När jag var 18 var jag helt övertygad om att jag skulle slutat vid 30, för vem vill se en så gammal kvinna klä av sig på scen

Men hon har fortfarande massor av passion för burlesk och sin shower. Just nu planerar hon att öppna sin nya show “Burlesque, Strip Strip Hooray” i Los Angeles och hon avslöjar att den nya uppsättningen kommer innehålla nya idéer och spännande inslag.

“Om jag vill kan jag stå på scenen tills jag är 70. Jag har alltid något nytt i rockärmen

Men i samma andetag medger hon att hon inte har lust att vara ekonomiskt beroende av att klä av sig i stringtrosor resten av livet och det är en av anledningarna till de ny projekten som sträcker sig långt utanför scenen.