Nu kommer bikini-hockey

Vinterns stora snackis på andra sidan Atlanten har varit Lingerie Football League, en serie med amerikansk fotboll där de kvinnliga spelarna är klädda i bara underkläder – och en massa skydd så klart.

Hela ligan har givetvis skapat en massa kontroverser och ingen kan väl påstå att den är PK, i takt med tiden eller ens rolig.

Men en “olycka” kommer ju sällan ensam och i kölvattnet presenteras nu Bikini Hockey League där rekryteringen inför den kommande säsongen pågår för fullt. Grundaren Cary Eskridge vill dock inte bli förknippad med fotbolls-ligan

“Det här är en helt annan sport. Jag vill inte säga något negativt, men jag tycker det här är mer tilltalande och engagerande.

Produktionsteamet säger dock att detta inte är en liga för fnittriga modeller och att flera välrenommerade kvinnliga hockeyspelare har anslutit sig, men det återstår nog att se. Så även den här hösten kanske Amerika har en underklädessport att debattera.