Shapewear ska vara osynligt för att synas

Underkläder som formar och håller in (shapewear) har blivit riktigt bekväma, snygga och sexiga. Som vi tidigare skrivit så har marknaden för shapewear formligen exploderat och alla underklädesmärken med lite självrespekt har idag en kollektion med såväl snygga som funktionella shapewear-plagg.

“Problemet med shapewear är att du inte vill att någon ska se det, men det är något du vill att folk ska se
säger Bethenny Frankel till People Magazine

Bethenny Frankel, känd från Kanal 5’s “Real housewives of New York”, har nu expanderat sitt märke Skinnygirl till att innefatta en kollektion shapewear. Skinnygirl började som cocktail-drinkar och nu har Bethenny tagit det vidare till shapewear.

Dom ska vara funktionella och formande så du ser riktigt snygg ut under middagen och sedan riktigt sexig när du kommer hem och tar av dig.

“Det är slöa underkläder. Jag låter ofta mina synas lite under bara en kavaj

Skinnygirl finns inte i Sverige idag men går att köpa online på http://www.skinnygirlshapers.com