Strumpbyxor som vill väcka känslor

Erica M
Erika M

I höst introduceras ett nytt strumpmärke, Erica M, på utvalda marknader med start i kosmopolen New York. Kollektionen strävar efter att vara chic och sofistikerad för dagen och oerhört sexig för kvällen. Detta skapas genom en mix av lyxiga materialval, spännande stickingar och unik design.

“Jag har alltid velat ha strumpor med höfthållare men det tar för lång tid med alla delar och spännen”
förklarar designern Erica M Young

Strumpbyxor som ser ut som strumpor med höfthållare eller som ett par stay-up har varit mycket populära under de senaste säsongerna. Erica M kan mycket väl bli ett lyx-märke inom trenden och spelar med sina fotografier dessutom på vintage- och burlesktrenderna som populariserats de senaste åren.

“Strumpor är en kvinnas andra hud och min kollektion ska väcka känslor”

Var de första försäljningsställena blir har ännu inte avslöjats men vill du hålla dig uppdaterad så kolla på http://www.ericam.net/