Är du en MILF?

milf-shana-draugelisAmerikanska underklädeskjedjan True & Co ställer nu den lite provocerande frågan “Är du en MILF?” i en ny kampanj. Den här gången står dock förkortningen för “Mom I’d Love to Fit”, det vill säga Mammor jag vill passa och avser behåar.

Kampanjen startade inför mors dag (som i USA infaller nu på söndag) och är tänkt att sätta fokus på mammorna i våra liv och en vecka för att lära kvinnor hitta rätt storlek på sina behåar.

För kampanjen har man bett mammor skicka in bilder på sig och sina barn och även tagit fram “tatueringar” som kan kan fästa på armen.

Men eftersom MILF är ett laddat uttryck har man fått en hel del kritik. “Inget kul med det här MILF-skämtet, det är sexistigt och kopplar bara ihop behå med sex”, skriver någon.  “Ledsen, men det går aldrig att ändra meningen med dessa fyra bokstäver så ni borde kanske tänka om”, skriver en annan.

Bilden är från kampanjen