Benen i fokus

I år har de satt benen lite extra i fokus på underklädesmässan Salon International de la Lingerie (Mer från SIL 2014). Dels har alla strumpmärken samlas i samma del av mässhallen och dels framfördes en egen visning med strumpbyxor.

– Det är för tidigt att säga om det här är en lyckad satsning, kommenterar Franz Dehan exportchef på franska Le Bourget med en av mässans större montrar i strumphörnan.

Avdelningen med strumpmärken innehåller allt från nya märken som Veneziana och Marilyn till klassiska Fogal och Gerbe. Vi svenskar kanske känner igen Pretty Polly och Cette som finns på många ställen i landet. Men de riktigt stora, som till exempel DIM, är inte alls på plats.

– Jag tycker den här avdelningen känns riktigt bra, säger Dominique Guichard på franska Gerbe. Vi har en mindre monter i år men visar också bara våra strumpor och inga underkläder.

Dancing Legs kallas visningen av strumpor och blir lite annorlunda då vi besökare endast får se benen på modellerna.