Dita von Teese hem till Amerika

Nu tar pinup-modellen och burleskartisten Dita von Teese hem sin underklädeskollektion och lanserar hos Boomingdales.

Det var för två år sedan som Dita von Teese tillsammans med australiensiska Target presenterade sin kollektion med underkläder – Von Follies.

– Jag är stolt över att få ha min amerikanska debut på Bloomingdales, säger von Teese i ett pressmeddelande. Jag har inspirerats av mina egna vintage kläder för att skapa en kollektion med vackra underkläder som utstrålar glamour och för vardagslyx utan att bli obekväma och opraktiska.

Sedan kollektionen Von Follies lanserades i Australien har den tagits upp av Asos och Debenhams i Storbritannien, av Glamuse i Frankrike och även online hos Stylebop. Men utbudet och och varorna i kollektionen varierar mycket från land till land och exakt hur kollektionen ser ut för Amerika är inte helt klart.

Von Follies kommer till utvalda Bloomingdales varuhus den 15 mars.