Vår drömkvinna och drömman

Hur ser egentligen vår drömkvinna eller drömman ut om vi själva fick välja? Brittiska Bluebella har frågat 1000 kvinnor och män vad de vill ha och hur de själva skulle vilja se ut. Resultaten skiljer sig en hel del.

Kvinnor har en önskan att vara extremt smala med Gwyneth Paltrows platta mage och Emma Watsons smala höfter, medan männens idealkvinna har fylligare byst som hos Kim Kardashian och Kelly Brooks formade höfter.

Roligt är att notera att ungdom tydligen inte är något som går i första hand då 50-åriga Elle Macpherson ben kom i topp och 40-åriga tvåbarnsmamman Gwyneth Paltrow anses ha den snyggaste magen.

– Varken män eller kvinnor valde långa, trådsmala tonårsmodeller eller perfekt utmejslade superkroppar. Det är kul att se en sådan bredd på åldrar och former, kommenterar Emily Bendell grundare av Bluebella.

Även när det kom till männen så har kvinnor och män lite olika syn på hur de vill se ut och vad de önskar sig.

 

14men