Nya svenska underkläder

Det är inte ofta vi kan presentera att nytt svenskt underklädesmärke men nu har Understatement lanserats.

Bakom Understatement står PR-konsulten Maria Lager och ingenjören Marie Stolt, två vänner med en vision att göra underkläder som kombinerade både komfort och stil, som inte var en kompromiss mellan bas, sport och exklusivitet.

– Vi upplevde det svårt att hitta ett varumärke som vi kunde identifiera oss med. Vi saknade en estetik för kvinnor som oss själva, som letar efter något roligare än traditionell bas men utan onödiga och störande detaljer, push ups och hårda byglar, säger Marie Stolt.

Understatement designas i Sverige och den första kollektionen består av två olika modeller av bygellösa bralettes samt tre olika modeller på trosor. Produkterna kommer till en början att säljas via www.shopunderstatement.com för att sedan tas vidare ut i utvalda butiker, både i Sverige och utomlands.