Årets underklädesdesigner

CL group (Chantelle Lingerie) har utsetts till årets underklädesdesigner 2019.

De utsågs för märkets nya position på marknaden. Det traditionella franska företaget har tänkt om och tänkt nytt vad det gäller deras märken och kollektioner – något som juryn anser är både kraftfullt och innovativt. 

Förändringarna har letts av Renaud Cambuzat, Chief Creative Officer:

“I en värld som är mer visuellt orienterad än någonsin, där märken speciellt fokuserar på känslor och upplevelser, ville vi stärka vår positions som experter på produkten och därmed en ny bild av vårt märke. Det är ett sätt att vara i samklang med den nya generationen kvinnors sätt att köpa underkläder. Vi vill också bygga upp CL group med en ny kreativ inriktning för våra märken så att de fortsätter att vara relevanta för kvinnor i en miljö som är under ständig förändring”

Under CL group-paraplyet finns idag följande märken:

  • Chantelle med en lång historia av innovation
  • Passionata har fokus på njutning och frihet
  • Chantal Thomass, håller ställningen som gruppens lekfulla, rebelliska märke
  • Femilet står för skandinaviska toner

“Designer of the Year” utses årligen av franska SIL, Salon International de la Lingerie.