CupCase för din behå

Behåar har gått från att vara ett stöd till att bli en modedetalj men Erin Wilson tycker inte vi förvarar dem bra. Hon har tagit fram en förvaringsväska för behåar som ser ut som två ihopsatta gigantiska cupcakes.

– Jag reser ingenstans utan behå, säger grundaren Erin Wilson till Huffington Post. Men när jag packade upp hade kanske en sko knölat till dem under flygningen eller så hade necessären tryckt ihop kupan. Jag försökte stoppa in sockor och tennisbollar i dem men det slutade i alla fall med att behån blev skrynklig.

Efter att ha ställt ut på mässan The International Lingerie Show förra veckan och blivit intervjuad i Huffington Post har märket CupCase your bras fått ett riktigt lyft. De specialdesignade behå-väskorna kan packas med upp till fyra behåar och dessutom kan du lirka in lite smycken eller underkläder i tomrummet som blir i kuporna.

Väskorna är designade för att inte skrika ut: “här är mina underkläder” och tanken är att du lätt ska kunna packa dom i resväskan eller helt enkelt bära den som en handväska.

CupCase-väskorna finns i flera färger och mönster. De kostar ca 25 dollar (ca 160 kronor) och går att beställa på CupCase webbsida.

cupcase3