“Jag bär samma klänningar året om”

– Jag bär samma klänningar året om och byter bara ut plaggen under, säger Noemi Ivanova, designer och grundare av underklädesmärket Made by Noemi till Elle om att använda underklänningar.
Elle har i nr 12/2011 intervjuat flera modeprofiler om deras syn på underkläder och mode. Samtliga är överens om att en snygg och välsittande BH är ett måste för alla kvinnor och dom är också lika överens om att en BH måste provas ut ordentligt och ha rätt storlek.
Dom har dock lite olika syn på underklädestrenderna just nu. H&M och Lindex satsar en hel del på hudfärgat “second skin” medan Twilfit tror på starka färger. Man är dock rörande överens om att svart, sensuellt och romantiskt alltid fungerar.

På frågan om hur man bäst tar hand om sina underkläder svarar Noemi:
– På samma sätt som den person man älskar. Med omtanke och varsamhet.