Den stolta och sexiga 50+ kvinnan är funnen

Har kvinnokroppen ett bäst-före-datum? Är det därför det finns så få fotomodeller som passerat 50? Det trodde inte Amelia Adamos M-magasin och underklädestillverkaren Swegmark of Sweden. Därför startade de en tävling tillsammans i våras för att hitta den stolta och sexiga 50+ kvinnan som ville bli underklädesmodell.

Marianne Lundgren Ström, 54, från Helsingborg har nu utsetts till vinnare.

– Marianne är ett lysande exempel på en kvinna som är nyfiken på livet och samtidigt tar väl hand om sig själv. Hennes naturliga fräschör och positiva inställning gjorde att vi i juryn föll pladask, säger Amelia Adamo, chefredaktör för M-Magasin.

Vinsten är bl.a att vara Swegmarks underklädesmodell i M-magasin.

– Det är viktigt att vi vågar visa att alla kvinnors kroppar inte är perfekta, men just därför så vackra. Våra läsare består också av den målgruppen och med den här tävlingen har vi visat det på ett bra sätt, säger Amelia Adamo.