Vad ska vi ha på oss? Mönstarde strumpor

Benen är i modefokus igen. Den här säsongen uppmuntras kvinnor att visa sina sexiga vader i mönstrade strumpor och strumpbyxor.

Det senaste året har vi bland annat sett nya brittiska prinsessan Kate Middleton stolt bära hudfärgade strumpor. Men det är inte bara det diskreta strumpmodet som är tillbaka, många kvinnor vill gå ett steg till.

Unga brittiska designern Henry Holland (27år) har med egna märket “House of Holland” och tillsammans med strumpmärket Pretty Polly tagit fram en spännande kollektion strumpor. Vissa med stjärnor, bokstäver och andra mönster som sticker ut.

Erica Gianchetti, på Pretty Polly säger, “Ju mer du leker med dina ben desto bättre. Strumpbyxor är ett relativt billigt sätt att ändra hela din image”.

Målgruppen är unga kvinnor mellan 20 och 30. Men strumporna är inte bara till för att gå på nattklubb i utan passar lika bra i skolan eller på jobbet.

Vi har tyvärr inte lyckats hitta dessa hos någon nätbutik i Sverige men de finns att beställa från England, du hittar Pretty Pollys återförsäljare på http://www.prettypolly.co.uk