Lindex provar nytt koncept i Oslo

Imorgon öppnar Lindex en ny butik på paradgatan Karl Johan i Oslo och butiken blir den första att utformas efter Lindex nya butikskoncept.

Butiken har mode för dam, barn och underkläder. I entrén möts man av en helt ny och modern interiör i ljust nordisk stil och röda toner. Det nya butikskonceptet lyfter fram varumärkets skandinaviska arv i inredningen, bland annat genom naturmaterial och mötet mellan olika strukturer och mönster. På våningen med underkläder möts kunden av en modern och kvinnlig känsla där färgerna går i vitt, grått och rosa. På barnavdelningen skapas en uttrycksfull och dynamisk känsla med hjälp av starka färger och mönster. Provrummen har också fått ett nytt uttryck med ett behagligt ljus.

– Vi ser verkligen fram emot att öppna den första butiken med Lindex nya butikskoncept i Oslo nu när vi dessutom har hittat det perfekta butiksläget, säger Göran Bille VD på Lindex.