Supermodeller, Duran Duran & Jonas Åkerlund

Duran Duran är tillbaka med Girl Panic. Bandet som slog igenom stort på 80-talet har släppt en ny nästan episk video (över 9 minuter lång) regisserad av Jonas Åkerlund.

Men bandet är nästan inte alls med själva utan spelas av några av våra mest välrenommerade supermodeller, Naomi Campbell, Helena Christensen, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Yasmin Le Bon. Lägg till detta att dom spatserar runt, festar och intervjuas i snygga underkläder från Bordelle och Dolce & Gabbana.

Videon är en blinkning till Duran Durans glansdagar, med korta klipp från Rio, Girls on Film m.fl. Men även om du inte är ett fan från 80-talet så kan du njuta av supermodellerna som gör ett fantastiskt jobb i att agera bandets medlemmar och deras “bad-boy-image”.

Här är videon Girl Panik: