Från Modern Family till sexig shapewear

Sofia Vergara. Foto Jenn Deering Davis
Foto: Jenn Deering Davis

Modellen och skådespelerskan Sofia Vergara, 40, har designat sexiga shapewear-produkter för amerikanska varuhuskedjan Kmart. I Sverige är Vergara mest känd som den lite hysteriska colombianska frun i populära tv-serien Modern Family.

Shapewear har alltid varit en del av en kvinnas garderob, men jag vill att de ska vara söta och sensuella

För WWD berättar hon att hon inte ser på sig själv som designer utan snarare som en kräsen kund. Att hon provat ut de olika produkterna till vardags för att kunna gå i god för deras passform och kvalitet.

– Det här är så spännande och riktigt kul eftersom färgerna och materialen är så sexiga, säger Vergara som själv använder shapewear för att släta ut inte för att hålla in.

Kollektionen som kommer till 800 Kmart-butiker i juni kommer innehålla formande toppar, bustier, trosor och hela bodys. De kommer finnas i storlekar från medium till 2XL och färgerna går i svart och kaffe samt svart och rött.

Foto: Jenn Deering Davis