Japan hoppas lyfta ekonomin och brösten

Japans premiärminister Shinzo Abe jobbar just nu hårt för att lyfta landets pressade ekonomi. Och japanska delen av Triumph är inte sena på att haka på med en bustier som lyfter de japanska brösten.

Vi hoppas att allteftersom ekonomin växer kan vi få bysten att växa,
Keiko Masuda, Triumph

Den japanska delen av underklädesjätten Triumph brukar varje år göra ett fyndigt utställningsplagg som på något sätt sätter Japan i fokus. Förra året visade man en behå med inbyggd svalka för att stödja initiativet att minska användandet av luftkonditionering under sommaren. Och i år är det den japanska ekonomin som står i fokus.

Premiärminister Abe har som mål att öka ekonomin med två procent så även bustiern ökar byststorleken med två procent. Dessutom så är den dekorerad med en uppåtgående pil som ska symbolisera tillväxten.

Bustiern kommer inte säljas utan är endast en del av marknadsföringen.