Amelia Adamo tar fram underkläder

Medieprofilen Amelia Adamo har tillsammans med Swegmark of Sweden tagit fram en serie underkläder som är anpassade för kvinnor över 50.

Amelia Adamo

Amelia Adamo i sina nya underkläder

– Bra underkläder är grunden för att kläder ska sitta snyggt, säger Amelia Adamo. Vi kvinnor som passerat 50 har inte samma fasta kropp som för 30 år sedan och behöver därför underkläder som är snälla mot kroppen men ger extra stöd och lyft. Och som gärna är snygga.

Adamo by Swegmark, som kollektionen heter består av två olika behåar, ett shaping-linne och en trosa. Allt speciellt designat och framtaget utifrån Amelia Adamos idéer. Underklädernaär tillverkade i ett tyg som är extra mjukt mot huden samtidigt som det lyfter och finns i färgerna syren, svart och vanilj. De finns att köpa i butik från och med februari.