Nya svenska träningskläder för gravida

I morgon lanseras det nya svenska märket Active9 – träningskläder och som riktar sig till gravida och ammande kvinnor. Nian i namnet Active9 står för de nio månader man är gravid men plaggen är tänkta att fungera även efter graviditeten.

Den första kollektionen består av tajts och linnen för träning samt sportbehåar utformade med hänsyn till de förändringar kroppen genomgår under och efter en graviditet.

– Det är mycket nog som förändras under en graviditet. Vi vill därför inte att man ska behöva kompromissa varken med stil eller vanor, bara för att det inte finns något på marknaden som motsvarar ens behov. Alternativet idag är att man väljer att köpa en större storlek, bära sina gamla kläder eller slutar att träna. Det är också så idén att skapa Active by Sweden kom till, i mitt sökande efter träningskläder under min andra graviditet säger Siv Selva, medgrundare till Active by Sweden som står bakom lanseringen.

#activebyswedenMed träningskläder som gör att du känner dig både snygg och bekväm i din graviditet ökar chansen att du väljer att träna under hela graviditeten. Något som både mamma och bebis mår bra av.

Bilder från Facebook